Ohjattujen yu-harjoitusten tauko jatkuu (päivitetty 22.4.2020)

Yläneen Kirin yu-jaosto on päättänyt jatkaa urheilukoulujen ja harjoitusryhmien yhteisharjoittelutaukoa vielä toukokuun ajan.

Tämän hetken ajatuksen mukaan ensimmäiset yhteiset ohjatut yleisurheiluharjoitukset pidetään Otsolan kentällä maanantaina 1.6. Urheilukoululaiset ja harjoitusryhmän 1 osallistujat kokoontuvat klo 17.00-18.00 ja harjoitusryhmien 2 ja 3 urheilijat klo 18.00-19.30. Ennakkosuunnitelmien mukaan Kirin yleisurheilukesään kuuluvat tänäkin vuonna maanantain harjoitusten lisäksi viikkokisat, Kirin ja kunnan yu-mestaruuskilpailut, sekä Osuuspankin kanssa järjestettävät Hippo-kisat. Kesän tarkempi ohjelma julkaistaan ja jaetaan ensimmäisten harjoitusten yhteydessä. Yhteisten kokoontumisten puuttuessa muistutamme kaikkia yleisurheilutoiminnassa mukana olevia omaehtoisen liikunnan tärkeydestä. Kevätkelit alkavat olla parhaimmillaan ja kutsuvat nyt liikkujia ulkoilemaan niin kotipihalla kuin lähimaastossakin. Otsolan kentän juoksurata alkaa pikkuhiljaa olla kuiva ja kenttä on vapaasti yksittäisten harjoittelijoiden käytössä. Avainta välinevarastoon voi kysellä Markolta p.041-4511146.

Liikunnallisia keväthetkiä ja kaikkea hyvää toivotellen,

Yläneen Kirin yleisurheilujaosto

You may also like